Velike, majhne, z zadrgo, gumbi, na magnet, pisane, enobarvne, črtaste, pikaste, vzorčaste … takšne in še veliko druge izbire imamo na področju ženskih denarnic, ki je vse prej kot enostavno, sploh, če pogledamo s stališča ženske zahtevnosti, uporabnosti in načelnosti. Nekatere ženske svoje denarnice rade kombinirajo s torbicami in jih imajo tudi več, ter vsake toliko prestavijo vse dokumente in ostale stvari, da je vse v stilu.

Spet druge imajo več različnih denarnic, seveda vse v eni torbici. Majhna ženska denarnica – drobižnica, v kateri ima shranjen drobiž. Pa ena denarnica, kjer ima gotovino, morda osebne dokumente in plačilno kartico. In popolnoma posebno denarnico ali bolje rečeno dokumentni etui, kjer ima shranjene vse plačilne in neplačilne oziroma reklamne kartice ugodnosti, ki jih seveda mora imeti, saj z njimi pridobi precej popusta in drugih ugodnosti.

Nekatere ženske denarnice so preproste, a zadovoljijo veliko večino žensk, saj imajo dovolj prostora tako za gotovino, drobiž, sliko moža ali otrok in kartice ter osebno izkaznico. Vsekakor morajo imeti ženske denarnice več ločenih prostorov, s katerimi lažje razporedimo različne stvari, ki jih v denarnici pač nosimo. Morajo imeti prostor za kovance, več predalčkov za kartice, pa še kakšen skrit prostorček za skrite rezerve.

nova-denarnica-1_r

Nekatere ženske denarnice so podolgovate, pisemske oblike, tako, da vanjo lahko zložite bankovce, ne da bi jih preložili, nekatere so ožje in višje, a kljub temu lahko bankovce vanje lepo zložite.

Iz kakšnega materiala naj bodo ženske denarnice? Zagotovo iz trpežnega, saj denarnice ne kupimo vsak dan ali teden, niti vsak mesec verjetno ne. Zelo dobro je, če jo lahko obrišemo z vlažno krpo, če jo kdaj ponesreči umažemo ali se kaj nanjo polije. Nekatere denarnice so tudi pralne.

Obstajajo pa tudi takšne ženske denarnice, ki so skorajda torbica. Nekatere ženske imajo raje večjo denarnico in ne nosijo s seboj ženske torbice. V tem primeru lahko v ženske denarnice shranite tudi mobilni telefon, nalivno pero ali kemični svinčnik, vžigalnik, ključe in seveda vse, kar imajo klasične, manjše denarnice. Po velikosti so takšne ženske denarnice seveda v primerljivi velikosti z manjšo damsko žensko torbico, a vendarle lahko s privlačnim in unikatnim vzorcem denarnice vzbudite pogled in imate vse na enem mestu in na dosegu roke.

Kakšne so ženske denarnice? Vsekakor v večini prostorne. In želeti si je, da tudi polne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation