Ko se odločamo za nakup tekstilnih tepihov za avto imamo pred sabo veliko izbiro. Odločitev je težka, saj lahko naročimo že izdelane tepihe ali pa po meri. Poleg tega pa je v ponudbi ogromno vrsto različnih proizvajalcev izmed katerih ima vsak svojo unikatno ponudbo. Da bi vam pomagali pri izbiri, si bomo v tem članku ogledali glavne prednosti, če naročimo tekstilne tepihe za avto po meri.

Tekstilni tepihi za avto

Tovarniške različice tepihov so vedno nekako dolgočasne ter ne nudijo zaščite, ki so jo želimo. Velikokrat so nadomestni tekstili tepihi boljša in ugodnejša izbira, kot pa originalni, ki jih dobimo z avtomobilom. Najbolj jih priporočamo, če se vozimo v mestnem okolju ali drugje, ker ni veliko umazanije. Avtomobilski tepihi po meri iz tekstila nam nudijo osnovno zaščito pred vlago ter umazanijo. Obenem pa imajo veliko prednost, da nam izboljšajo izgled notranjosti avtomobila.

Tekstilni tepihi za avto

Če naročimo avto tekstilne tepihe po meri, si lahko prilagodimo barvo, ki bo, kar najbolje delovala z notranjostjo našega avtomobila. To nam dodalo prestiž in občutek udobja v avtu, in kot posledica bo tudi vožnja bolj zabavna.

Zakaj tepih po meri?

Največja prednost, ko izberemo tekstilni tepih za avto po meri (npr. avto tepihi za BMW) je ta, da si ga lahko prilagodimo, kot želimo.

To pomeni, da lahko:

  • Izberemo motiv in obliko
  • Lahko nanj vtisnemo svoj logotip ali najljubšo kvoto
  • Izberemo vrsto tekstila, ki nam najbolj ugaja
  • Izberemo barvo

Prednosti so mnoge, vendar je dejstvo, da tak tepih izboljša izgled notranjost vsakega avtomobila v katerega ga namestimo.

Kaj so prednosti uporabe tekstila?

Tekstil je izredno vzdržljiv in odporen material, ki lahko brez težav prenaša manjša politja, vlago, pesek, kamenje ter drugo umazanijo. Največja prednost pa je to, da našemu avtomobilu doda svoj unikatni stil ter notranjost, ki je svežega in ostrega izgleda.

Najbolj priporočamo nakup, če:

  • Bi radi zamenjali dolgočasne tovarniške tepihe
  • Bi radi povečali vrednost našemu vozilu
  • Želimo unikaten stil našega avtomobila
  • Želimo boljše ujemanje barve armature z tepihi
  • Želimo ohraniti luksuzen stil avta, vendar obenem imeti osnovno zaščito pred elementi narave

V vsakem primeru nam tepih po meri lahko prinese mnogo ugodnost našemu avtomobilu. Najbolje je, da razmišljamo kreativno, saj si bomo tako izoblikovali našega jeklenega konjiča po naših željah.

Izboljšate izgled kabine in Zaščitite svoj avtomobil s kakovostnimi prevlekami za sedeže. Preberite več v članku.

Iz kategorije:

Post Navigation