Imeti lepo urejen avto je želja marsikaterega voznika. Za to poskrbijo tudi avtomobilske preproge, ki jih namestimo na tla vozila in jih tako ustrezno zaščitimo pred umazanijo. Preprogo je namreč veliko lažje čistiti kot avtomobilska tla, občasno pa jo le še stresemo, pa je naš avto že videti lepše. A pri tem je zelo pomembno, kakšne preproge izberemo in kako dobro se prilegajo avtomobilu. Najboljši avto tepihi za BMW so torej tipski. Vas zanima, kje jih lahko kupite?

Tipske avtomobilske preproge

Načeloma se avto preproge lahko kupijo skorajda že v vsaki trgovini, vendar gre običajno za takšne pravokotne oblike, ki niso najboljša izbira. Zaradi takšne oblike namreč ne prekrijejo celotnih tal vozila, kar je vsekakor velika slabost.

Avto tepihi za BMW

Za tipske avtomobilske preproge pa je značilno prav to. Tipski avto tepihi za BMW ali za kakšno drugo znamko avtomobila so ravno pravšnjih dimenzij in oblike, da lepo pokrijejo tla v celoti. Zaradi tega ni nevarnosti, da bi umazanija spolzela iz njih ali da bi se ob robovih pojavili prah in madeži. Takšne preproge za avto so vsekakor najboljša izbira.

Preberite si še naslednji članek: Najpogostejša vprašanja povezana s katalizatorjem

Katalizator se v izpušnem sistemu glede na vrsto vozila lahko nahaja na različnih mestih. Delovanje naprave pa je odvisno tudi od visokih temperatur.

Tekstilni ali gumi tepihi

Tipski avto tepihi za BMW so na voljo v več različicah. Marsikdo ne ve, kakšne izbrati, saj ima vsaka različica svoje prednosti. V resnici je poleg dobrega prileganja pomembno predvsem to, iz kakšnega materiala so narejeni. Nekateri cenijo tekstil, saj je ta mehkejši in imajo zato boljši občutek med vožnjo, a to velja tudi za kakovostno gumo. Poleg tega pa je guma tudi bolj odporna, na njej se ne pozna vsak madež, zelo dobro pa zadrži tudi kakršne koli polite tekočine.

V deževnih dneh ali pozimi se guma vsekakor bolje obnese, še najbolje pa je, če ima še malce dvignjen rob, saj bo tako vaš avto resnično kar se da najbolje zaščiten. Pri tem ne pozabite, da se lahko tipski avto tepihi za BMW namestijo tako pred voznikov kot sovoznikov sedež, pa tudi na tla pred zadnjimi sedeži in celo v prtljažni prostor. Tega lahko na tak način ustrezno zaščitimo, kar nam olajša vzdrževanje in skrb za naš avto. Tako bomo veliko manj denarja in časa porabili za njegovo čiščenje!

Iz kategorije:

Post Navigation