Predpasniki s priljubljenimi in zabavnimi motivi ter majice z napisom predstavljajo odlično rojstnodnevno darilo, ker z njimi ne moremo zgrešiti, saj so primerni tako za ženske, moške, odrasle in otroke. Poleg tega pa imajo tudi uporabno vrednost, saj jih mnogo ljudi koristi pri kuhanju, ker si ne želijo umazati svojih oblačil. Majice z napisom imajo tudi veliko uporabno vrednost, saj jih nosimo vsak dan in ob vseh priložnostih.

Predpasniki in majice z motivom pa so odlično rojstnodnevno darilo tudi zato, ker nanje lahko natisnemo različne slike in besedilna sporočila. Ti motivi so lahko zabavni in ob tem sporočajo starost slavljenca z dodatnim napisom, kot je na primer »60 jih imam, pa kaj!«.  Osebni motivi so vedno dobrodošli, saj s tem damo slavljencu vedeti, da poznamo njegove želje, interese in razmišljanja o določeni tematiki.

Majice z napisom kot posebno rojstnodnevno darilo

Predpasniki so odlično rojstnodnevno darilo tudi zato, ker jih lahko podarimo vsem, ki uživajo v kuhanju in peki na žaru. Tako smo lahko prepričani, da jih bodo slavljenci tudi redno uporabljali, saj bi si jih sicer morali kupiti sami. Vsi moški, ki uživajo v peki mesa na žaru na različnih piknikih, bodo zagotovo veseli takšnega darila. Pri tem pa se bodo tudi pošteno nasmejali, še posebej, če za motiv izberemo zabavno sliko.

Majice z napisom lahko podarimo tudi ženskam in otrokom. Za ženske lahko izberemo tudi tisk na rožnate in svetle barve, zato da jih bodo še raje nosile. Pred naročilom tiska na majico pa se je dobro pozanimati tudi o sestavi materialov in velikosti majice. Za rojstnodnevna darila je najbolje izbrati majico s kratkimi rokavi ali polo majice z ovratniki.

Kako naročiti unikaten tisk na majice?

Unikaten tisk na majice je mogoče naročiti v spletni trgovini www.majice.si, kjer lahko naročimo tudi tisk na predpasnike, puloverje, vrečke, kape in otroške bodije. Pri spletnem naročanju preko »Naredi si sam« aplikacije najprej izberemo vrsto artikla in nato barvo.

Pri tem je tisk na majice in puloverje mogoče naročiti na sprednji in/ali zadnji strani. Nato sledi dodajanje izbranih slik, ki jih naložimo iz datoteke v računalniku. Besedila pa lahko oblikujemo sami, pri čemer izbiramo med različnimi postavitvami, velikostmi in barvnimi napisi.

Iz kategorije:

Post Navigation