Bi radi imeli majico ali kakšno drugo oblačilo z unikatnim napisom? Ali pa si želite imeti na oblačilih kakšen poseben motiv, ki vam je zelo všeč ali ste ga celo sami narisali? Potem je print na majice tisto, kar potrebujete.

Podjetje, ki izvaja print na majice, vam lahko nanje natisne skoraj karkoli si zamislite. Že veste, kaj boste izbrali? Bo to smešen napis, zabaven lik ali kaj drugega, kar vam je všeč? Lahko je tudi citat, ki vas navdihuje, ali pa ime obdarjenca, ki mu boste oblačilo podarili.

Kaj vse lahko natisnete na majico?

Print na majice vam omogoča, da nanje natisnete želen motiv. Običajno imajo podjetja, ki se ukvarjajo s to storitvijo, na voljo tudi nekaj že pripravljenih motivov ali napisov, med katerimi lahko izbirate. Seveda pa se lahko odločite tudi za kaj popolnoma izvirnega, unikatnega, kaj takšnega, kar nima še prav nihče. Torej vam print na majice omogoča uresničitev prav vseh vaših zamisli, kakršne koli te že so.

Majice, kape, puloverji in druga oblačila

Seveda pa lahko želen motiv natisnete tudi na različna druga oblačila. Print na majice, kape, puloverje, predpasnike in druge tekstilne izdelke je super možnost za vse, ki želijo poskrbeti za unikatno darilo. Prav tako lahko na tak način izdelate enake majice ali puloverje za udeležence vaše zabave, rojstnega dne, fantovščine ali poroke. Ali pa si sami date natisniti oblačilo z motivom, ki ste si ga že od zmeraj želeli, a ga v nobeni trgovini ne najdete.

Pomembno je le, da pred izbiro izvajalca preverite, na kakšna oblačila ali druge tekstilne izdelke omogoča tiskanje. Večina jih ima na voljo lep nabor, pomembno pa je preveriti tudi velikosti in barve, ki so na razpolago. Če je med njimi varianta, ki vam ustreza, jo kar naročite, da jo slučajno ne zmanjka. V primeru, da ne najdete ustrezne kombinacije vrste oblačila, velikosti in barve, pa lahko izvajalca vedno tudi kontaktirate in morda vam bo lahko pomagal zagotoviti tisto, kar iščete. Pri tem ne pozabiti tudi vprašati, kakšna je najmanjša količina tiska oziroma koliko kosov morate naročiti, če želite recimo dobiti nekoliko nižjo ceno na kos.

Iz kategorije:

Post Navigation