Svet mode in trendov je povezan z različnimi deli našega telesa. Na udaru so tudi naši lasje, ki so lahko najrazličnejših dolžin, barv in oblik. Vsako leto prinese kak nov poseben trend, ki se navezuje tudi na lase. Že kar nekaj časa, pa so zelo moderni in aktualni lasni podaljški. Tovrstni izdelki so namenjeni predvsem nežnejšemu spolu. Na razpolago pa so nam tudi v spletni trgovini.

Vrste podaljškov

V osnovi se lasni podaljški delijo na umetne in naravne. Vsekakor so veliko bolj kakovostni naravni lasje, ki so pričakovano dražji. Večina takih las prihaja iz neevropskih držav. Zanje je značilno, da so debelejši od naših in najpogosteje v rjavi ali črni barvi. Zato jih je potrebno še kemično obdelati s postopkom svetljenja. Če je postopek svetlenja opravljen na primeren način, so lasje lahko videti povsem zdravo in lepo. Za vse vrste podaljškov je značilno, da potrebujejo veliko nege in česanja ter krtačenja.

Pritrjevanje podaljškov

Lasni podaljški se lahko pritrjujejo na številne načine. Lahko jih priredimo z lepilom za lase, s silikonom, s pletenjem ali s kleščami in kovinskimi metodami.

Z lepilom jih ponavadi pritrjujemo, če so šivani na trakove, silikon je bolj primeren za lasne podaljške v obliki majhnih šopov.

Pletenje je postopek pritrjevanja, ki je značilen za črnsko metodo, klešče in kovinski obročki se navezujejo na kalifornijsko metodo.

Nega podaljškov

Raziskave kažejo na to, da se za uporabo lasnih podaljškov najpogosteje odločajo ženske s svetlimi lasmi. Za nego takih las se priporočajo šamponi, ki so bolj mehke narave, obenem pa še intenzivni balzami. Na trgu lahko kupimo posebne krtače. Te so posebej namenjene česanju podaljškov.

Naravni lasni podaljški se lahko barvajo. Velika verjetnost je, da se taka vrsta las ne bo povsem enakomerno pobarvala. To je odvisno od tega, kako zahteven postopek so določeni barvni podaljški že preživeli. Najbolje je, da si omislimo lasne podaljške, ki so barvno najbolj podobni našim lasem. Barvi se na ta način lahko najbolj uskladita.

Menjava podaljškov

Čas za zamenjavo lasnih podaljškov je takrat, ko postanejo porozni ali ko se mesto spoja preveč odmakne od lasišča. To naredimo tudi v primeru, če se lasni podaljški začnejo cefrati.

Z modnim nakitom boste ženske zagotovo videti moderne. Lahkoten nakit v kombinaciji modnih barv in vzorcev. Cenovno dostopni modni dodatki vseh vrst, ki bodo vzbudili pozornost in obogatili vašo garderobo.  Preberite več …

Moške ročne ure se ločijo glede na videz, namembnost (ali gre za športno ali elegantno uro), material, iz katerega so izdelane, ter ceno, delimo pa jih tudi glede na to, na kakšen način prikazujejo čas.  Preberite več …

Iz kategorije:

Post Navigation