Ko si greste narediti tattoo, pred tem obvezno preberite kaj tudi o njegovi negi po tetoviranju. Sama nega takoj po tetoviranju je bistvenega pomena za to, da se bo tattoo lepo zacelil, prav tako pa ga je treba negovati tudi kasneje. Tako bo ostal lep še dolgo. V ta namen se uporablja posebna krema za tetovaže Lux-factor, ki poskrbi za vaš tattoo in kožo okrog njega na najboljši možen način. Takšna negovalna krema je nekaj, kar mora poznati vsak, ki ima tattoo ali se šele namerava tetovirati.

Nega tattooja

Takoj po tetoviranju je tattoo najbolj občutljiv. Kako občutljiv bo in kako razdražena bo koža na mestu, kjer ste se tetovirali, je sicer odvisno od številnih faktorjev. Eden od njih je tudi mesto tetovaže, saj obstajajo velike razlike med tem, kako občutljiva in razdražljiva je koža na določenem delu telesa. Prav tako pa se razlike kažejo tudi od posameznika do posameznika in od tega, kakšno kožo ima. Ne glede na vse to, pa je krema za tetovaže nekaj, kar lahko uporabljajo prav vsi.

Negovalna krema za tetovaže

Če želimo tattoo naredi bolj obstojen in lepše viden, moramo zanj ustrezno skrbeti. Običajno nam vse o negi takoj po postopku in tudi kasneje vse povedo v tattoo studiu, kjer so nam naredili tetovažo. Prav tako pa se o tem lahko pozanimate tudi na spletu. Vsekakor pa boste za nego svojega tattooja potrebovali tudi ustrezno negovalno kremo. Krema za tetovaže je namenjena prav temu in tako zasnovana prav v ta namen.

Zaradi tega je veliko boljša izbira kot katera koli druga negovalna krema, ki jo lahko kupite v drogeriji. Krema za tetovaže namreč učinkuje tako, da kožo ne le neguje, ampak poskrbi tudi za sam tattoo in za to, da ta tudi na dolgi rok ostane lepo viden in obstojen. Sama obstojnost tetovaže je sicer odvisna od kvalitete tetoviranja, zato ni vseeno, kateri tattoo studio se izbere v ta namen, vendar pa k njeni trajnosti pripore tudi pravilna nega. Prav zaradi tega nege nikakor ne smete zanemariti tudi po tem, ko je vaš tattoo že zaceljen, ampak morate zanj vestno in redno skrbeti ter ga negovati z za to primerno kremo.

Preberite si tudi naš najnovejši članek, ki govori o tem kako psihoterapija cilja, da se skozi pogovor srečujemo z svojimi notranjimi strahovi.

Znaki depresije so pri moških drugačni kot pri ženskah. Za ženske je značilno, da: krivijo sebe, občutijo žalost, apatijo in ničvrednost, so tesnobne in prestrašene, se za vsako ceno skušajo izogibati konfliktom, so upočasnjene in živčne. Preberi več …

Iz kategorije:

Post Navigation