Nabla je italijanska znamka odlične kozmetike, ki vam bo gotovo všeč. Zakaj? Za to obstaja kar nekaj razlogov, ki vam jih bomo predstavili v nadaljevanju. Nabla vam nudi senčila v številnih barvnih odtenkih in kombinacijah, odlične korektorje, različne šminke, gele, barvice za oči, kompaktne in tekoče pudre, različne podlage za kožo, pa tudi pripomočke za ličenje, kot so čopiči, gobice za nanašanje pudra in podobno. Tako, da vam Nabla ponuja prav vse za to, da se lahko lepo naličite.

Kakovostna ličila Nabla

Glavna odlika kozmetike Nabla je gotovo kakovost. To se vidi že na prvi pogled, saj so pigmenti zelo izraziti, zaradi česar boste nad njimi zagotovo navdušeni. Poleg tega pa intenzivnost in kakovost pigmentov oziroma barvil, ki so dodani ličilom Nabla, vpliva tudi na njihovo obstojnost.

Kozmetika Nabla je cruelty free kozmetika
Kozmetika Nabla je italijanska znamka kozmetike

Zato vam rdečilo za lička ali ustnice oziroma senčilo za veke zlepa ne bo zbledelo ali se razmazalo. Tako bo vaš videz vedno popoln, zaradi česar boste s temi ličili zagotovo zadovoljne.

Italijanska kozmetika, ki vam bo zagotovo všeč

Nabla je sicer italijanska znamka kozmetike oziroma ličil, njihovi izdelki pa so izdelani v skladu z najvišjimi standardi, kar je tudi razlog, da so tako kvalitetni. Poleg tega pa veliko pozornost namenjajo tudi temu, kakšne sestavine vsebujejo njihovi izdelki, kar je pri kozmetiki vsekakor zelo pomembno, saj to vpliva tako na obstojnost, intenzivnost barv, enostavnost nanosa in druge značilnosti, kot tudi na to, kako bo izdelke prenašala vaša koža.

Ne pozabite namreč, da je namreč koža naš največji organ in da skoznjo v naše telo prehaja vse, kar nanesemo nanjo. Zaradi tega je zelo pomembno, da izbiramo kozmetiko, ki ima preverjene in kakovostne sestavine, ki so prijazne do naše kože. Nabla to vsekakor je!

Cruelty free veganska kozmetika

Še en razlog za to, da vam bo Nabla gotovo všeč, pa je ta, da gre večinoma za vegansko kozmetiko. To pomeni, da je Nabla cruelty free kozmetika in ni bila testirana na živalih, hkrati pa v njej ni živalskih sestavin. Večina ličil in izdelkov Nabla je tako popolnoma veganskih in tako prijaznih do živali, okolja in ljudi. Zaradi tega je kozmetika Nabla prava izbira tudi za vas!

Iz kategorije:

Post Navigation