Serumi za rast trepalnic so kemično zasnovani tako, da učinkovito aktivirajo naravni proces večanja mešičkov na veki in pri tem dlačice na veki postanejo bolj bujne in sijoče. Preparati so na voljo v majhnih in priročnih pakiranjih, zato jih lahko enostavno hranimo v torbici in vzamemo s seboj na delo, potovanja ali kamorkoli drugam. Koncentrat lahko nanesemo na veke vsako noč pred spanjem, lahko pa ga nanesemo tudi zjutraj, saj večina preparatov dobro deluje z ostalimi ličili na obrazu.

Pri tem je priporočljivo, da koncentrata ne nanašamo na veke, ko imamo v očeh kontaktne leče. Kontaktne leče vstavimo v oko šele po petnajstih minutah od nanosa pripravka. Vendar kako pravzaprav ti preparati delujejo in kakšne koristi prinašajo?

Delovanje preparata za povečevanje dlak na vekah

Preparati, ki pospešujejo večanje dlak na veki, vsebujejo visoke odmerke pomembnih vitaminov, kot so vitamini B5 in ostali vitamini, kateri spodbujajo večanje mešičkov v veki. Sicer pa strokovnjaki že desetletja raziskujejo vse dejavnike, kateri povzročajo izgubo dlak na obrazu.

Serum za rast trepalnic

Prav zato so strokovnjaki pomagali pri razvoju in zasnovi preparatov, kateri pomagajo odpravljati številne hormonske spremembe in stanja, ki vodijo do izgube dlak na obrazu in vekah. Serum za rast trepalnic zagotavlja, da vsi folikli na vekah v svojem povečevanju trajajo dlje, kar posledično povzroči daljše in močnejše dlake na vekah. Preparati pa delujejo tudi tako, da mešičke v vekah okrepijo in jim tako preprečujejo, da bi se zlahka ali predčasno odlomili.

Negovalni preparati skrbijo za okrepljene in zdrave mešičke

Preparati so enostavni in priročni za uporabo, saj jih lahko na veke nanašamo kot vsa črtala za oči. Koncentrati v preparatih vsebujejo veliko hranil in močnih vitaminov (vitamin B5, …), kateri negujejo mešičke v vekah in pospešujejo proces porasta dlak.

Mešički v vekah so bolj okrepljeni in zdravi, hkrati pa ustvarjajo bujne in močne dlake na vekah. Serumi za rast trepalnic so največkrat naravni, kar pomeni, da so narejeni iz naravnih sestavin, poleg tega pa niso testirani na živalih. Naravni preparati zmanjšujejo možnosti za pojav nezaželenih stranskih učinkov, kateri pa se lahko pojavijo pri preparatih z močnimi kemikalijami.

Preberite naslednji članek: Real Techniques za še bolj učinkovito ličenje obraza

Izbira make-upa sodi med najtežje kozmetične discipline nasploh. Ustrezati vam mora tako, da na vas sploh ni viden, vsi pa namesto ličenja hvalijo le vašo brezhibno kožo. Znamka Real Techniques je zagotovo dobra izbira, saj ponuja nešteto ličil za vsakodnevno brezhibno ličenje.

Preberite si še članek o kozmetika Nabla, ki je cruelty free kozmetika in ni bila testirana na živalih.

Iz kategorije:

Post Navigation