Če bi vas vprašali, česa se najbolj razveselite, ko vas podjetje obdari, ker ste njen stalni kupec, stranka ali poslovni partner, bi verjetno omenili kar nekaj izdelkov. Vsi našteti izdelki pa bi zagotovo imeli skupni imenovalec, to je uporabnost in praktičnost.

Med vsemi promocijskimi darili že od nekdaj veliko priljubljenost dosegajo tudi kemični svinčniki. Sodobna oblika takih svinčnikov se precej razlikuje od tistih, ki so nam jih podarjali pred nekaj časa. Za njih je značilno, da imajo še kakšno dodatno vrednost oziroma funkcijo, ki se lahko navezuje tudi na uporabo pametnih naprav. Ne glede na to, kakšni kemični svinčniki se podarjajo na nekem sejmu ali na podobnih prizoriščih, pa jih je prav vsak obdarovanec vesel. Če ne že zaradi drugega, pa zato, da si bo z njimi kaj pametnega zabeležil.

V nadaljevanju vam predstavljamo spletno mesto, kjer lahko izbirate med številnimi kemičnimi svinčniki in tudi drugimi izdelki, ki so v prvi vrsti namenjeni promociji podjetij.

Spletno mesto številnih promocijskih daril

Spletno mesto habeco.si je pri nas uveljavljeno že kar nekaj časa. Svojo priljubljenost si je mesto zaslužilo tudi zaradi izjemno bogate in pestre ponudbe promocijskih daril. Med njimi so tudi kemični svinčniki v številnih različicah.

Ena od najbolj prodajanih različic kemičnega svinčnika je tudi kemični svinčnik Chupi. Plastični kemični svinčniki so priljubljeni predvsem zaradi privlačne in dostopne cene. Poleg tega se odlikujejo še po zelo lepih barvah in so prijetni na dotik. Na voljo so v kar šestih barvnih odtenkih in imajo črno polnilo. Kot taki so nadvse primerni za promocijska darila za podjetja. Na njih se lahko izvede tisk po želji naročnika. Ponudbo lahko zahtevate s klikom na gumb pošlji povpraševanje.

Še posebej lepega in privlačnega videza so tudi kemični svinčniki, ki so narejeni iz bambusa. Dobite jih skupaj s srebrnim zaključkom, in sicer v posebni darilni škatlici, ki je prav tako narejena iz bambusa. Svinčnike te vrste lahko podarite prav posebnim osebam, ki jim z darilom želite sporočiti, da jih še posebej cenite.

Na omenjeni spletni strani vas čaka še cela vrsta kemičnih svinčnikov, ki so še kako primerno darilo za vse vaše stranke oziroma kupce, poslovne partnerje in tudi druge osebe, ki jih želite vključiti v promocijsko obdarovanje.

Iz kategorije:

Post Navigation