Izbira lokalne domene za določeno državo je odlična ideja za vse podjetnike, ki so se odločili prebiti na določen trg. Zadnje čase kaže izreden potencial hrvaška regija, saj se mnogo svetovnih in manjših podjetij odloči širiti svoje proizvode in storitve po osrednji in južno vzhodni Evropi. Tako HR domena postaja vedno bolj priljubljena pri pravnih kot tudi osebnih uporabnikih. Na voljo pa je tudi izpeljanka .COM.HR končnice, katere pravila določa CARNET registrar. Neglede na izbiro imena in končnice spletne strani, je Hrvaška odlična priložnost za širjenja poslovanja za vsa podjetja.

Hrvaški trg ima velik potencial rasti

Zadnja leta se trg na Hrvaškem hitro razvija. To pa pomeni, da imajo podjetniki s celega sveta odlično priložnost, da ponudijo svoje rešitve drugim podjetjem in potrošnikom. Velik porast poslovnih priložnosti je mogoče opaziti, kar se tiče potreb po raznih storitvah. Enako pa velja za prodajo elektronike in drugih popularnih proizvodov.

Hrvaška spletna domena (hr) je državna domena najvišje ravni (ccTLD) za Hrvaško.

Povečano povpraševanje po različnih proizvodih in storitvah na Hrvaškem pa je tudi posledica ekonomske rasti države. Spletno stran je mogoče registrirat z HR domeno. Mogoče pa je tudi uporabiti .COM.HR izvedbo končnice, kar je odlično za razna podjetja, ki poslujejo v več državah hkrati.

HR domena je zaupanja vredna

Mnoga spletna pravila so popolnoma nevidna večini uporabnikom. S tem je mišljeno večinoma to, kako delujejo spletni brskalniki. Ker je HR domena v obstoju že od leta 1996, je smatrana za zaupanja vredno s strani popularnih spletnih brskalnikov. To pa pomeni, da imamo veliko možnosti optimizacije spletne strani s ključnimi besedami in iskalnimi nizi, ki jih uporablja široka množica ljudi. 

Dobro narejene spletne strani z HR domenami se prikažejo v iskalnih rezultatih zelo visoko. S tem se tudi močno zviša konverzija obiskovalcev v končne kupce. Nove poslovne priložnosti pa so vedno dobrodošle za nove in že ustanovljene podjetnike.

.COM.HR domena

Širjenje poslovanja na Hrvaško nam omogoča tudi domena .COM.HR. Njen namen in delovanje je povsem enako .HR domeni s to razliko, da je sestava drugačna od HR domene. Ker je vključen tudi .COM element, to deluje bolj prepoznavno za podjetja, ki so prisotna po ostalem svetu. S tem se malenkost dvigne zaupanje v določeno spletno stran, kar je velika prednost. Zaupanje je ključni element, če želimo na svojo stran pridobiti nove kupce.

Priporočeno je, da HR domeno zakupimo pri ponudniku gostovanja. S tem zagotovimo, da bomo imeli strežnik kot tudi domeno naše spletne strani na enem mestu. To pa je izredno koristno, saj bomo primeru kakršnihkoli težav lahko hitro našli rešitev.

Iz kategorije:

Post Navigation