Zaradi svojega dela ne boste več motili okolice. Stroji v liniji izdelkov Husqvarna na baterijski pogon razširjajo paleto možnosti za opravljanje dela v zaprtih prostorih in zunaj. Tako je Husqvarna robotska kosilnica ena od kosilnic, ki svoje delo opravi učinkovito, zaradi česar je izredno priljubljena med uporabniki robotskih kosilnic.

Linijo izdelkov Husqvarna na baterijski pogon sestavljajo stroji, ki so zasnovani s poudarkom na ergonomiji. Zato so udobne, enostavne za uporabo in vam bodo omogočile povečanje produktivnosti. Husqvarnina edinstvena intuitivna tipkovnica omogoča enostaven zagon in zaustavitev strojev s pritiskom na gumb. Gumb SaveE se uporablja za optimizacijo časa delovanja. Stroji so zmogljivi in ​​zelo vsestranski. Stroji na baterije imajo tudi prednosti, kot so motorji brez vzdrževanja, nizka raven hrupa, nič emisij in majhna teža. Tukaj je nekaj področij, kjer so prednosti baterijskega izdelka najbolj poudarjene.

Husqvarna robotske kosilnice so varne in enostavne za uporabo.

Območja, kjer je treba hrup omejiti

Če izberete enega od tovrstnih baterijskih strojev, raven hrupa ne bo presegla 15 dB (A), kar je nižje kot pri bencinskih izdelkih. Če stvari postavimo v kontekst, se domneva, da zmanjšanje za 3 dB (A) prepolovi raven hrupa. Z drugimi besedami, lahko delate dan in noč, tudi na hrupno občutljivih mestih, kot so stanovanjska območja, v bližini bolnišnic in v javnih parkih.

Notranja uporaba

Stroji na baterije odpravljajo stroške plina. Poleg finančne koristi pomanjkanje bencina pomaga tudi pri preprečevanju emisij, kar odpira povsem novo področje uporabe v zaprtih prostorih. Čiščenje velikih notranjih prostorov, kot so stadioni, še nikoli ni bilo lažje zaradi tihega delovanja Husqvarna kosilnice.

Kosilnice Husqvarna so jasno postavljene na vrh ponudbe: so učinkovite, izdelane iz kakovostnih materialov in zato na splošno stanejo več kot njihovi konkurenti, vendar svojim lastnikom zagotavljajo zadovoljstvo in vzdržljivost. Poleg tega je serija Husqvarna robotskih kosilnic ena največjih na trgu. Obstaja več modelov, ki so primerni za skoraj vse vrste terena.

Robotske kosilnice Husqvarna so zasnovane tako, da samodejno zaznajo ozke prehode na vašem vrtu in bodo vedno našle najboljšo pot za optimalno košnjo. Husqvarna robotska kosilnica je še posebej dobro programirana za soočanje s težavnim terenom, na primer z ozkimi območji z malo trave.

Kosilnice prilagajajo svoj delovni čas glede na rast vaše trate. Poenostavljeno povedano, robotske kosilnice Husqvarna bodo več časa preživele pri delu, ko vaša trava lahko zraste, na primer, ko veliko dežuje. Nasprotno pa bo v sončnem in suhem vremenu, na primer poleti, kosilnica zmanjšala število ur, porabljenih za košnjo. 

Iz kategorije:

Post Navigation