Moderno življenje zahteva od skoraj vsakega posameznika, da ima povsod s seboj pametni telefon. Tako smo vedno povezani z internetom, kar nam omogoča mnoge prednosti. Naša elektronska pošta, kontakti, kot tudi poslovne aplikacije se vse nahajajo na mobilcu. Res pa je, da mu hitro zmanjka baterije, kar pomeni, da izgubimo vse te prednosti. Velikokrat se zgodi, da ravno, ko se vozimo v službo, naša naprava preneha delovati. Takrat je dobro, če imamo s seboj avto polnilec za telefon. Tako lahko hitro in brez težav poskrbimo, da smo vedno dosegljivi.

Prekinjeni klici nas lahko spravijo v zadrego

Ko smo na cesti, je idealno če uporabimo USB polnilec za telefon. Tako lahko tudi skoraj prazno napravo napolnimo do te mere, da prejemali in opravljali nujne klice. Najhuje je, če se nam telefon izprazni, ravno ko smo med pomembnim klicem. Temu se izognemo tako, da preprosto pustimo, da se naš mobilec počasi polni med vožnjo.

Polnilci za telefon so kompatibilni z drugimi napravami

Dandanes mnoge različne naprave uporabljajo enako tehnologijo polnjenja. Najbolj razširjen način je preko USB kabla, ki je univerzalen za skoraj nešteto različnih naprav. To nam omogoča, da s polnilcem za telefon napolnimo baterijo v tablici, prenosniku, navigaciji, svetilki ipd.

Možno je tudi, da kupimo tak polnilec, ki ima več izhodov. To je idealno za situacije, kjer želimo več naprav napolniti hkrati. To je predvsem uporabna lastnost za zaposlene ljudi, podjetnike ter za družinska potovanja.

Napredno polnjenje

Če smo kupili pametni telefon v zadnjih nekaj letih, je velika verjetnost, da podpira hitro polnjenje. To funkcijo imajo bolj kvalitetni polnilci za pametne telefone. Deluje pa tako, da spusti več električne napetosti v samo baterijo naše naprave. Tako se izredno hitro napolni do konca in je pripravljena za uporabo. To nam omogoča, da popolnoma prazen telefon napolnimo med potjo v službo do 100%. Odvisno je od proizvajalca našega telefona, kot tudi samega polnilca.

Brezžično polnjenje v avtomobilu

Zadnja leta je možno opaziti trend brezžičnih polnilcev. Te lahko zasledimo v mnogih konfiguracijah in od različnih proizvajalcev. Delujejo tako, da ustvarijo magnetno polje, ki počasi polni baterijo v mobilnem telefonu. Slabost pa je ta, da to traja dalj časa, kot če bi uporabili klasičen kabel. Z napredkom tehnologije pa bo verjetno v naslednjih nekaj letih ta razlika vedno manjša.

Na spletni strani www.gizzmo.si lahko zasledimo ogromno številno različnih dodatkov za vse različne mobilne telefone.

promocijska oprema za avtomobile

Oprema za avto, ki je več kot samo dobrodošla

Oprema za avto je v resnici precej širok pojem oziroma predstavlja vrsto najrazličnejših izdelkov. Med njimi so tudi pripomočki, ki so večinoma kje shranjeni, a jih v določenih okoliščinah skorajda nujno potrebujemo.

Iz kategorije:

Post Navigation