Jasno je, da je ekran telefona tisti del, ki največkrat utrpi poškodbe. Pri padcu na tla se namreč ta lahko razbije oziroma razpoka ali se poškoduje. Zaradi tega je potrebna menjava stekla, kar ni poceni. Temu pa se lahko izognete, če uporabite zaščitno steklo za telefon, ki ga nalepite na ekran in tako preprečite, da bi se ta kakor koli poškodoval. Tako boste podaljšali življenjsko dobo svojega pametnega telefona in poskrbeli za to, da ga boste lahko dolgo uporabljali, ne da bi ta potreboval popravilo zaradi poškodb.

Kako zaščititi vaš telefon?

Zaščitno steklo za telefon je vsekakor skorajda nujna oprema, ki si jo je treba priskrbeti. Največji del pametnih naprav dandanes namreč predstavljajo prav ekrani. To je zelo priročno, saj je tako velik ekran zagotovo bolj funkcionalen, vendar pa je zaradi tega telefon tudi bolj občutljiv. Steklo na ekranu se namreč hitro poškoduje.

Zaščitno steklo za telefon je vsekakor skorajda nujna oprema
Kakovostno zaščitno steklo za telefon

Prav vsak od nas je že kdaj videl kakšen telefon s poškodovanim steklom, saj je taka poškodba zelo pogosta. Morda se je kaj podobnega zgodilo tudi že vam ali komu od vaših bližnjih – v tem primeru je sploh zadnji čas, da si privoščite kakovostno zaščitno steklo za telefon in nadalje takšne poškodbe preprečite.

Preberite si še naslednji članek: Zmanjšajmo stroške z nakupom poceni kartuš

Tako kot se v ceni razlikujejo brizgalni in laserski tiskalniki, se razlikujejo tudi cene kartuš in tonerjev. Tonerji za laserske tiskalnike lahko izpišejo veliko več strani kot kartuša s črnilom.

Ovitek za telefon za dodatno zaščito

Čeprav je steklo ekrana zagotovo najbolj občutljiv del telefona, ki zaradi tega utrpi največ poškodb, pa tudi drugi deli niso imuni nanje. Zato si je za dodatno varnost pametno privoščiti še ustrezen ovitek oziroma etui.

Na tržišču je na voljo mnogo različnih etuijev, med katerimi lahko izbirate. Pri tem bodite pozorni na to, da je izbrani ovitek zasnovan za vaš model telefona ter da tega čim bolj učinkovito zavaruje pred morebitnimi poškodbami.

Če vseeno pride do poškodbe …

V primeru, da kljub ustrezni zaščiti vseeno pride do poškodbe, pa prav tako ni treba obupati – to še ne pomeni, da je vaš telefon trajno poškodovan! Če ravno lahko velikokrat slišimo, da se popravilo ne splača, pa to nikakor ne drži. Določene okvare ali poškodbe vam lahko na servisu hitro in cenovno ugodno popravijo. Med njimi je recimo tudi menjava stekla. V kolikor pa želite potrebo po menjavi preprečiti, si je najbolje omisliti ustrezno zaščitno steklo za telefon (Samsung, Apple, Huawei, …), ki bo poskrbelo za to, da servisa najbrž sploh ne boste potrebovali!

Iz kategorije:

Post Navigation